Showbiz

Muajin e ardhshëm Demi Lovato e lanson albumin e ri

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Gjatë një interviste online, këngëtarja e njohur amerikane Demi Lovato e zbuloi lajmin se muajin e ardhshëm, lansohet albumi i saj i ri. Me titull “Dancing With the Devil… The Art of Starting Over”, ky do të jetë albumi i saj parë nga viti 2017 dhe lansohet për publikun e gjerë më 2 prill.

Lovato shpjegoi se titulli fillestar i këtij projekti ishte “The Art of Starting Over”, por më pas ajo kishte vendosur t’ia shtojë edhe një titull të dytë për të pasqyruar rëndësinë e dokumentarit të saj të ardhshëm, “Dancing With the Devil.”