Showbiz

Data e lansimit të filmit “Black Widow” mbetet e pandryshuar

 

Shefi ekzekutiv i kompanisë “Disney”, Bob Chapek, vazhdon të insistojë se data e lansimit të filmit të shumëpritur të Marvel-it, “Black Widow”, do të jetë 7 maji i këtij viti dhe sipas tij, ky projekt i realizuar nga regjisorja Cate Shortland do të lansohet edhe nëpër kinema.

Ka pasur spekulime se data e lansimit të filmit do të shtyhet sërish, pasi një pjesë e madhe e botës vazhdon të qëndrojë në karantinë, që nënkupton se shumë kinema janë ende të mbyllura, dhe “Disney” mund ta ketë planifikuar ndonjë metodë të lansimi të këtij projekti në platformën Disney+ në të njëjtën kohë me shfaqjen nëpër kinema.