Showbiz

Takime urgjente në familjen mbretërore pas intervistës së çiftit Harry dhe Meghan

 

Anëtarët e familjes mbretërore kanë zhvilluar takime kritike për të diskutuar pas intervistës bombastike të çiftit, Harry dhe Maghan, me prezantuesen ikonike Oprah Winfrey.

Gazetarja e BBC-së për çështjet e familjes mbretërore, Daniela Relph, tha se nuk beson që Pallati Mbretëror do të deklarohet menjëherë pas intervistës së Princit Harry dhe bashkëshortes së tij Meghan, prandaj do t’i shqyrtojnë mundësitë e tyre mirë, para se të vendosin të reagojnë ndaj deklaratave të çiftit.