Showbiz

Të pathënat e ndarjes së Meghanit dhe Harryt nga familja mbretërore

Të pathënat e ndarjes së Meghanit dhe Harryt nga familja mbretërore
 

Largimi i Harryt dhe Meghanit nga detyrat mbretërore filloi në mars të vitit 2020, për arsye që ata i përshkruan si ndërhyrje dhe qëndrime raciste të mediave britanike ndaj dukeshës, e cila është dyracore.

Ka ardhur koha që publiku ta dëgjojë historinë e Meghanit dhe Harryt, si dhe efektet e ndarjes së tyre të zhurmshme nga familja mbretërore.