Showbiz

Sezoni i ri i serisë për korrupsionin brenda policisë

Sezoni i ri i serisë për korrupsionin brenda policisë
 

Sezoni i gjatë i serisë së njohur “Line of Duty” pritet të fillojë më 21 mars, ka konfirmuar BBC-ja.

Martin Compston, Vicky McClure dhe Adrian Dunbar do t’i përsëritin rolet e tyre në dramën e Jed Mercuriot për korrupsionin brenda forcës policore. Ata do të bashkohen me Kelly Macdonald, e cila do të luajë rolin e kryeinspektorit që vihet nën hetime.