Showbiz

Princi Harry u largua nga familja mbretërore pasi shtypi britanik po i shkatërronte shëndetin mental

Princi Harry u largua nga familja mbretërore pasi shtypi britanik po i shkatërronte shëndetin mental
 

Princi Harry ka thënë se ai është larguar nga familja mbretërore vitin e kaluar pasi shtypi britanik “ishte gati të shkatërronte” shëndetin e tij mental.

Gjatë një interviste në “The Late Late Show” me James Corden, Harry duke folur për kënaqësitë e jetës mbretërore dhe largimin e tij nga familja, tha se kishte vendosur që ishte më mirë të largonte familjen e tij nga familja mbretërore, shkruan CNN.