Showbiz

Ndahet sërish grupi “The Jonas Brothers”

Ndahet sërish grupi “The Jonas Brothers”
Foto: AP/Associated Press
 

Grupi “The Jonas Brothers” është ndarë sërish. Treshja e përbërë nga vëllezërit Nick, Joe dhe Kevin Jonas, u ribashkua në shkurt të vitit 2019, gjashtë vjet pasi bendi ishte ndarë në tetor të 2003 për shkak të përçarjeve të thella brenda tre anëtarëve, por pandemia e koronavirusit ndikoi dukshëm në planet e tyre për ta realizuar albumin që vjen pas atij të fundit, “Happiness Begins”.

Kështu, vëllezërit Jonas kanë vendosur se pas kalimit të gjithë kësaj kohe, ata janë larguar nga planet për të bërë muzikë si bend.