Showbiz

Divorci i çiftit të njohur, Kanye West nuk ishte “i gatshëm për kompromis”

Divorci i çiftit të njohur, Kanye West nuk ishte “i gatshëm për kompromis”
 

Kim Kardashian është përqendruar në mirëqenien e vet dhe të katër fëmijëve të saj mes divorcit nga Kanye West.

Pas gati shtatë vjet martese, Kardashian (40) zyrtarisht bëri kërkesë për divorc nga West (43) të premten, sipas revistës People.