Showbiz

“Foo Fighters” po shënojnë suksese të mira me albumin e ri “Medicine at Midnight”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Grupi “Foo Fighters” është pozicionuar në vendin e parë të toplistës “Billboard” të albumeve më të shitura, derisa incizimi i tyre i ri me titull “Medicine at Midnight” debutoi në maje të kësaj liste.

Albumi i dhjetë i grupit i incizuar në studio, arriti të shitet në 64 mijë kopje brenda një jave në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Bendi i suksesshëm i muzikës, në të kaluarën e kishte arritur suksesin e ngjashëm me albumin e vitit 2017, “Concrete and Gold” dhe atë të vitit 2011, “Wasting Light”.