Showbiz

Gjykimi i këngëtarit R. Kelly është shtyrë për herë të katërt

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Është shtyrë për herë të katër data e seancës gjyqësore në rastin e këngëtarit të famshëm amerikan, R. Kelly.

Ylli 47-vjeçar i muzikës R&B, i cili po pret të dal para gjyqit në New York, për t’u përballur me akuzat e ngritura ndaj tij për trafikim seksual dhe mashtrim, do të duhet të pres deri më 9 gusht pasi seanca gjyqësore është shtyrë për disa muaj, si rezultat i pandemisë së koronavirusit.