Showbiz

Queen Latifah shndërrohet në yll të aksionit me serialin e ri “The Equalizer”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

“The Equalizer” është seriali i ri amerikan i zhanrit dramë kriminalistike, i cili në rolin protagonist e sjell aktoren, Queen Latifah.

Ky projekt është ripërpunimi i dytë televiziv i serialit me të njëjtin emër, si dhe filmave të lansuar në vitet 2014 dhe 2018, dhe ku rolin kryesor e luante ylli i kinematografisë, Denzel Washington.