Showbiz

Papa inkurajon muzikantët që t’i rikthehen punës

Foto: AP
 

Papa Françesku të enjten u ka ofruar mbështetje muzikantëve të cilët kanë mbetur të heshtur gjatë pandemisë, pasi shumë kanë humbur punën dhe mundësinë për të bërë prova së bashku.

Përmes një video-mesazhi, Papa ka folur për rëndësinë e muzikës në jetën e kishës, shkruan AP.