Showbiz

Demi Lovato do të luajë në komedinë “Hungry”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Këngëtarja dhe aktorja e njohur amerikane, Demi Lovato, së shpejti vjen me rol në komedinë e re të kanalit NBC, me titull “Hungry”.

Ylli 28-vjeçar i muzikës gjithashtu do të shërbejë si producente ekzekutive në shoun e veçantë komik, që do të xhirohet me një kamerë të vetme.