Showbiz

Intervista intime e Billie Eilishit për “Vanity Fair” e postuar në YouTube

Foto: AP/Associated Press

Billie Eilish është një këngëtare shumë e dashur për publikun mbarë botëror, e cila famën e arriti me shpejtësi marramendëse dhe të papritur, falë stilit unik dhe talentit të jashtëzakonshëm në muzikë.

Kështu, pothuajse brenda natës, Eilish u shndërrua në një prej artisteve më të dëgjuara nga fansat, dhe më të ndjekura nga paparacit. Pavarësisht sa shumë nga shpirti i saj dhe eksperiencat intime i ndanë me publikun e gjerë përmes muzikës, sërish do gjë që ajo e bënë merr vëmendje të madhe nga mediat.

Në një intervistë të fundit të realizuar për revistën “Vanity Fair” e cila më pas u postua në YouTube, këngëtarja 19-vjeçare iu përgjigj disa pyetjeve tejet personale, përpara kamerave.

Pyetjet ndaheshin në katër kategori: identitet, famë, familje dhe punë.

Nga koha kur është ndier e pambrojtur dhe e ekspozuar në karrierën e saj, e deri tek gjërat që i pëlqen përfshirë këtu edhe vallëzimin e preferuar, mund t’i mësoni përmes intervistës së postuar më poshtë: