Showbiz

Lansimi i “James Bondit” shtyhet për të tretën herë si pasojë e koronavirusit

 

Lansimi nëpër kinema i filmit të ri të James Bondit është shtyrë për herë të tretë për shkak të pandemisë.

Filmi “No Time To Die” ishte shtyrë edhe dy herë më parë dhe tani pritej debutimi i tij më 8 tetor të këtij viti, thuhej në një njoftim në uebsajtin e filmit, shkruan BBC.