Showbiz

Danny Masterson vazhdon t’i mohojë akuzat për përdhunime

Danny Masterson vazhdon t’i mohojë akuzat për përdhunime
 

Një përfaqësues ligjor i aktorit Danny Masterson u deklarua i pafajshëm në emër të tij rreth akuzës së ngritur kundër tij për përdhunimin e tri grave në vitet 2000.

Avokati mbrojtës, Tom Mesereau, mori pjesë në gjykimin ndaj Mastersonit, i cili nuk ishte i pranishëm në gjykatë, lidhur me tri akuzat për përdhunim dhe kërcënim në Gjykatën Supreme të Qarkut në Los Angeles.