Showbiz

James Corden e përcjell Donald Trumpin me parodi, në ditën e tij të fundit si president

James Corden e përcjell Donald Trumpin me parodi, në ditën e tij të fundit si president
Foto: AP/Associated Press
 

James Corden e ka festuar ditën e fundit të Donald Trumpit në krye të shtetit, me një parodi të këngës “One Day More” nga mjuziklli ikonik “Les Misérables”, dhe pjesë e performancës së tij ishin edhe yje të shumtë të Broadwayt.

Në videon e cila u transmetua gjatë episodit të fundit të emisionit “The Late Show”, e cila më pas u postua në rrjetet sociale dhe platformën YouTube, Corden shfaqet duke arritur në punë në disponim të mirë, për shkak se ka mbetur edhe pak kohë nga inaugurimi i Joe Bidenit president i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.