Showbiz

Lady Gaga merr vëmendje me një fjalim të fuqishëm kundër racizmit

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli i njohur i muzikës, Lady Gaga e ka dhënë një fjalim të fuqishëm për drejtësinë racore dhe luftimin e privilegjeve që i kanë të bardhët në Amerikë, gjatë kohës që po e pranonte shpërblimin “Higher Ground Award”, në ceremoninë e së shtunës “Beloved Community”.

Ky çmim ndahet nga organizata jofitimprurëse “The King Center” në Atlanta, e cila u themelua në vitin 1968 nga Coretta Scott King, për nderë të Dr Martin Luther King Jr.