Showbiz

Olivia Rodrigo debuton fuqishëm me këngën “Drivers License”

Foto: Instagram/Olivia Rodrigo
Foto: Instagram/Olivia Rodrigo
 

Sensacioni i fundit në muzikë, Olivia Rodrigo, ka debutuar fuqishëm në skenë me videoprojektin, “Drivers License”.

Dhe tani këngëtarja e ka arritur suksesin e jashtëzakonshëm, duke u pozicionuar në vendin e parë të toplistave muzikore në Australi.