Showbiz

Shtyhet lansimi i filmit “Morbius” të aktorit Jared Leto

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Është shtyrë data e lansimit të filmit të ri të aktorit Jared Leto, “Morbius”, deri kah fundi i vitit 2021.

Trileri i bazuar në librat komik dhe i realizuar nga studio “Sony”, fokusohet në personazhin e keq të inspiruar nga filmat “Spider-Man”.