Showbiz

“The United States Vs. Billie Holiday” filmi biografik për ikonën e muzikës

“The United States Vs. Billie Holiday” filmi biografik për ikonën e muzikës
 

Janë publikuar pamjet e para të filmit të ri, i cili flet për jetën dhe karrierën e ikonës, Billie Holiday, me titull “The United States Vs. Billie Holiday”.

Ky projekt vjen me regji të Lee Danielsit, dhe në të luajnë aktorët Andra Day, Natasha Lyonne, Garrett Hedlund, Trevante Rhodes dhe të tjerë.