Showbiz

Kim Kardashian dhe Kanye West, po provojnë ta shpëtojnë martesën

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Çifti i njohur i showbizit, Kim Kardashian dhe Kanye West, duke se janë duke u këshilluar tek psikologu, pasi duan ta shpëtojnë martesën e tyre të tronditur në këta muajt e fundit.

Dyshja që janë prindër të katër fëmijëve, North, Saint, Chicago dhe Psalm, besohet se duan t’i zgjedhin problemet mes tyre, dhe po e bëjnë të pamundurën që të mos përfundojnë duke u shkurorëzuar.