Showbiz

Publikohen pamjet e para të komedisë së Murphyt - “Coming 2 America”

Foto: AP/Associated Press
 

Legjenda e Hollywoodit, Eddie Murphy, shfaqet krahas aktorit Arsenio Hall në filmin e ardhshëm komik “Coming 2 America”, pamjet e para, të shkëputura të të cilit tanimë janë publikuar.

Dhe ato veçse janë mirëpritur nga publiku.