Showbiz

Trashëgimtarët e Michael Jacksonit fitojnë apelin kundër HBO-së

Foto: Francis Sylvain / AFP/Getty Images
Foto: Francis Sylvain / AFP/Getty Images
 

Trashëgimtarët e këngëtarit Michael Jackson fitojnë çështjen në Apel kundër HBO-së për dokumentarin ‘Leaving Neverland’ në 2019-ën, në të cilin ylli i muzikës pop u akuzua për abuzim seksual të dy djemve të mitur.

Familja ngriti një proces gjyqësor prej 100 milionë dollarësh kundër kompanisë kabllore televizive, duke kërkuar që dokumentari të tërhiqej dhe të mos transmetohej, përcjell A2news.