Showbiz

FKA Twigs padit aktorin Shia LaBeouf për abuzim fizik dhe emocional

 

Këngëtarja britanike FKA Twigs ka ngritur padi kundër aktorit, Shia LaBeouf, të cilin e akuzon për abuzim fizik dhe emocional gjatë lidhjes së tyre një vjeçare.

Padia e ngritur në gjykatën e lartë të Los Angelesit, kërkon dëmshpërblim për dëmet e shkaktuara nga aktori, i cili besohet se e ka sulmuar atë seksualisht dhe i ka shkaktuar shqetësim emocional. Padia është ngritur në emër të këngëtares Tahliah Barnett, e njohur me emrin skenik FKA Twigs.