Showbiz

“Kim Kardashian dhe Kanye West janë bashkë por jetojnë të ndarë”

 

Kim Kardashian dhe Kanye West janë bashkë por po jetojnë jetët e tyre ndaras, i ka thënë revistës People një burim i familjes.

“Kimi po merret me projekte në punën e saj që janë të rëndësishme për të, dhe në anën tjetër Kanye po bën të njëjtën gjë”, tha ky burim, pasi u raportua se lidhja tyre martesore po kalon nëpër sfida të ndryshme.