Showbiz

George Clooney, regjisor dhe aktor i filmit të ri “The Midnight Sky”

Foto: Netflix
 

Viti 2020 është gati duke përfunduar, por ende ka shumë projekte filmike, të cilat pritet të lansohen gjatë muajit dhjetor.

Një prej tyre është projekti i ri i aktorit të njohur hollywoodian, George Clooney, “The Midnight Sky”, një film për gjithësinë, ngjarja e të cilit zë vend në një botë pas apokalipsit, ku Clooney e ka rolin e protagonistit dhe regjisorit gjithashtu.