Showbiz

Hillary dhe Chelsea Clinton themelojnë kompani produksioni

Hillary dhe Chelsea Clinton themelojnë kompani produksioni
 

Hillary Rodham Clinton dhe e bija e saj, Chelsea, janë duke e themeluar një kompani të produksionit filmik, me anë të së cilës kanë thënë se do të tregojnë histori të njerëzve, zërat e të cilëve zakonisht neglizhohen.

Projekti i parë i kompanisë së tyre “HiddenLight” do të jetë një seri dokumentarësh e quajtur “Gutsy Women”, të cilën “Apple TV+”, nëpërmjet një njoftimi të ndarë të enjten, ka thënë se planifikon ta transmetojë në një datë të papërcaktuar.