Showbiz

Ceremonia “Oscar” do të organizohet me të ftuar në sallë

 

“Transmetimi live i ceremonisë ‘Oscar’ do të ndodhë”, kështu ka deklaruar një zëdhënës i Akademisë së Arteve dhe Shkencave, e cila e organizon ngjarjen më të rëndësishme të filmit në botë.

Gjatë këtij viti, Akademia i bëri disa ndryshime në organizimin prestigjioz të përvitshëm, duke e shtyrë datën e mbajtës së ceremonisë “Oscar” për dy muaj, nga shkurti në prill të vitit 2021, si pasojë e pandemisë së vazhdueshme COVID-19.