Showbiz

Dua Lipa dhuron spektakël me “Studio 2054”

Dua Lipa dhuron spektakël me “Studio 2054”
 

Një eksperiencë intime virtuale dhe rifreskuese, një koncert i gjallë ani pse online. Dua Lipa, padyshim që ka revolucionarizuar shfaqjet e tilla dhe për të bërë këtë ka gjetur edhe emrin e duhur, “Studio 2054”.

“Studio 2054”, performanca live multi-dimensionale, spektakli virtual nisi si një nevojë e Lipës për të përmbushur mungesën e turneve.