Showbiz

Miley Cyrus e Dua Lipa provokuese në klipin “Prisoner”

Miley Cyrus e Dua Lipa provokuese në klipin “Prisoner”

Pas suksesit të “Midnight Sky”, Miley Cyrus, ka publikuar në orët e fundit një tjetër hit. Titullohet (Prisoner) dhe është kënga e dytë nga albumi “Plastic Heart”. Pranë saj këngëtarja “e skandaleve të mëdha” ka vendosur të ketë një tjetër yll të muzikës, Dua Lipën.

Në këtë klip të dyja shfaqen të nxehta dhe provokuese, në një atmosferë punk-rock, me gjak të rremë dhe puthje.