Showbiz

Richards deri në vdekje me “Rolling Stones”

Richards deri në vdekje me “Rolling Stones”

Richards ngecte në shkrimin e këngëve. Pjesa më e madhe e dy albumeve të grupit ishin kompozuar nga njerëz të tjerë. Pastaj, të frymëzuar nga Lennon dhe McCartney, Jagger dhe Richards publikuan këngët e tyre

Nuk ka qenë kurrë fans i flakët i “Fool To Cry” – një këngë e albumit të tyre të fundit “Black and Blue” – dhe pasi e kishte kryer pjesën e tij, kitaristin thjesht e zuri gjumi. Pas pak minutash ai u zgjua nga një britmë e madhe.