Showbiz

Ariana Grande vjen atraktive në videoprojektin e ri “34+35”

 

Ariana Grande mund të jetë shkencëtarja më e bukur që e keni parë ndonjëherë.

Në videoklipin më të ri të këngës “34+35”, Ariana Grande, shndërrohet në Dr. Frankenstein dhe e krijon një version seksi të vetes në formën e robotit.