Showbiz

Emily Blunt dhe Jamie Dornan luajnë bashkë në një film romantik

Emily Blunt dhe Jamie Dornan luajnë bashkë në një film romantik

Emily Blunt dhe Jamie Dornan vijnë së bashku në romancën e re me titull, “Wild Mountain Thyme”.

Me një ngjarje, e cila zë vend në Irlandë, filmi fokusohet në historinë e Anthonyt i portretizuar në film nga Jamie Dornan, i cili punon në fermën e familjes së tij dhe nënçmohet vazhdimisht nga babai, i portretizuar në film nga Christopher Walken. Duke qenë i turpshëm dhe me një natyrë të qetë, Anthony nuk arrin të kuptojë se mikja e tij e fëmijërisë, Rosemary e cila në film portretizohet nga Emily Blunt, ka disa vjet të që është e dashuruar në të. Të ngatërruar mes zënkave rreth tokave të familjes së tyre, megjithatë mes dyshes, Anthony dhe Rosemary, lind një shkëndijë dashurie.