Showbiz

John Legend e promovoi filmin që i kushtohet festave të fundvitit

 

Muzikanti John Legend e udhëhoqi ekipin e aktorëve të filmit të ri për festat e fundvitit, “Jingle Jangle: A Christmas Journey”, e cila zuri vend në një kinema në ambient të hapur.

Legend shërben në rolin e producentit të këtij filmi, si dhe ka ndihmuar në aspektin muzikor.