Showbiz

Ava Max thotë se motrat Kardashian i kanë bërë rrjetet sociale “pozitive”

 

Ylli i hitit “Sweet but Psycho”, Ava Max, pati vetëm fjalë të mira dhe lëvdata për motrat Kardashian/Jenner, për faktin se e kanë filluar lëvizjen në rrjetet sociale, ku ua mundësojnë njerëzve të flasin pozitivisht për veten.

“Më pëlqen shumë se ato janë plotësisht vetvetja. Ato e kanë krijuar këtë botë të re në rrjetet sociale. Pra pas Paris Hiltonit, ishin motrat Kardashian ato që ishin në trend dhe tani rrjetet sociale janë shndërruar në platformë gjigante, për shkak të tyre. Unë mendoj se ato e kanë filluar këtë lëvizje e cila u mundëson njerëzve të flasin për veten, por në mënyrë të mirë dhe pozitive”, citohet të ketë thënë këngëtarja.