Showbiz

Fansat të pakënaqur me filmin biografik për muzikantin David Bowie

Fansat të pakënaqur me filmin biografik për muzikantin David Bowie
 

Kompania distribuese britanike “Vertigo Releasing”, tashmë i ka siguruar të drejtat autoriale për filmin biografik që flet për jetën dhe karrierën e muzikantit David Bowie, “Stardust”, si dhe e kanë konfirmuar lajmin se ky projekt do të lansohet në Britani të Madhe, kah fundi i këtij viti.

Për herë të parë filmi ishte shfaqur për publikun në kuadër të një gala mbrëmjeje në Londër, ku i pranishëm ishte edhe regjisori Gabriel Range, transmeton Koha.