Showbiz

“Lay Lady Lay” e Dylanit i kushtohej Barbra Streisandit

“Lay Lady Lay” e Dylanit i kushtohej Barbra Streisandit

“Rrobat e tija janë të fëlliqura, por duart e pastra. Dhe ti je gjëja më e bukur që më kanë parë sytë”...

Kënga “Lay Lady Lay” e Bob Dylanit qe bërë hit i menjëhershëm. Duke filluar nga “Duran Duran” deri te “Ministry”, grupe të panumërta muzikore e kanë kënduar njërën prej këngëve më të njohura të fundviteve ’60. Për dekada me radhë mendohej se kënga ishte shkruar për filmin e 1969-s, “Midnight Cowboy".