Showbiz

Demi Lovato me këngë thumbon presidentin e Amerikës

Demi Lovato me këngë thumbon presidentin e Amerikës

Demi Lovato me shumë guxim dhe pa kërkuar falje këndon për gjendjen politike në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në videoprojektin e ri të titulluar “Commander in Chief”.

Kënga vjen pak javë para zgjedhjeve në Amerikë, të cilat mbahet më tre nëntor.