Showbiz

Miley Cyrus e ka vështirë të zgjedh cilat këngë t’i ndajë me publikun

Miley Cyrus e ka vështirë të zgjedh cilat këngë t’i ndajë me publikun
 

Këngëtarja e njohur 27-vjeçare, Miley Cyrus, e ka pranuar së e ka vështirë t’i përzgjedhë cilat këngë t’i ndajë me publikun si solo projekte, dhe cilat do të përshtateshin më shumë për t’i prezantuar me album.

Në një intervistë të fundit ylli i muzikës pop tha se ndjen shumë presion kur vjen koha t’ia prezantojë publikut materialet që mund t’i presin me albumet e saj.