Showbiz

“Death on the Nile” i gatshëm për t’u lansuar në fund të këtij viti

“Death on the Nile” i gatshëm për t’u lansuar në fund të këtij viti
 

I realizuar nga studioja filmike “20th Century Fox”, filmi “Death on the Nile” është adaptimi më i ri i romanit të shkrimtares së madhe Agatha Christie, pas filmit të vitit 2017 “Muder on the Orient Express”.

Kenneth Branagh rikthehet në rolin e regjisorit të këtij projekti, si dhe do ta përsërisë edhe rolin e detektivit të madh Hercules Poirot, transmeton Koha.