Showbiz

Komuniteti artistik i neveritur me debatin Trump-Biden

Komuniteti artistik i neveritur me debatin Trump-Biden
Foto: Reuters

Donald Trump asnjëherë nuk ka qenë i preferuar në komunitetin artistik të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Shpesh ata e kanë shprehur mendimin e tyre kritik publikisht, nëpër intervista të ndryshme televizive dhe nganjëherë edhe kanë shkëmbyer mesazhe të ashpra me presidentin e shtetit, përmes rrjetit social Twitter.

Por, kohëve të fundit mospëlqimi i artistëve ndaj Trumpit është rritur edhe më shumë sidomos në këtë periudhë parazgjedhore, transmeton Koha.