Showbiz

Kim Kardashian West ndër të famshmit kundër Facebookut dhe Instagramit

Kim Kardashian West ndër të famshmit kundër Facebookut dhe Instagramit
Foto: Getty Images

Kim Kardashian West po i bashkohet të famshmëve të tjerë për t’i pezulluar llogaritë e saj në Facebook dhe Instagram, si pjesë e një fushate e cila i bënë thirrje kompanive më të mëdha të rrjeteve sociale në botë, ndalimin e përhapjes së urrejtjes dhe propagandave në këto platforma.

Aktorë të tillë si: Kerry Washington, Jennifer Lawrence dhe Sacha Baron Cohen, po ashtu kanë postuar mesazhe në Twtter me anë të së cilëve i kanë bërë thirrje Facebookut të bëjë më shumë përpjekje në këtë drejtim, transmeton Koha.