Showbiz

Bar Rafaeli shpallet fajtore për evazion fiskal në Izrael

Bar Rafaeli shpallet fajtore për evazion fiskal në Izrael

Supermodelja izraelite, Bar Refaeli, është dënuar të dielën me nëntë muaj shërbim për komunitetin, dhe nëna e saj është urdhëruar t’i shërbejë 16 muaj burgim për evazion fiskal mbi fitimet nga karriera e saj ndërkombëtare.

Ish-modelja e ballinës së revistës së njohur “Sports Illustrated”, tani një personalitet i shquar televiziv në Izrael, ishte deklaruar fajtore për fshehje të taksave si pjesë e një marrëveshje për shfajësim, ku përfshihej edhe nëna e saj menaxhere, Tzipora Refaeli.