Showbiz

Ryan Reynolds do ta bashkëshkruajë dhe do të luajë në një komedi të re të Netflixit

Ryan Reynolds do ta bashkëshkruajë dhe do të luajë në një komedi të re të Netflixit
 

Aktori 43-vjeçar, Ryan Reynolds, po bëhet bashkë me skenaristin dhe filmbërësin, John August, për ta shkruar skenarin e filmit “Upstate”, që do të realizohet nga platforma digjitale Netflix.

Dyshja, e cila do të shërbejë edhe si producentë ekzekutiv të projektit, pritet që shumë shpejt ta fillojë punën rreth këtij skenari edhe pse nuk dihen shumë detaje rreth temës që e trajton filmi.