Showbiz

Elizabeth Debicki mezi pret ta portretizojë princeshën Diana

Elizabeth Debicki mezi pret ta portretizojë princeshën Diana
Foto: Getty Images
 

Aktorja australiane, Elizabeth Debicki, thotë se tashmë ka filluar të bëhet gati për ta luajtur rolin e princeshës Diana në serinë e njohur të platformës Netflix, “The Crown'”.

Debicki, të cilën aktualisht mund ta shohim në projektin e fundit të regjisorit Christopher Nolan, “Tenet”, do ta portretizojë princeshën e famshme në sezonin e pestë dhe të gjashtë të serisë së suksesshme, e cila flet për jetën e familjes mbretërore britanike, transmeton Koha.