Showbiz

Jim Belushi nuk ka ditur çfarë të mbjellë tjetër në fermën e tij përveç kanabisit

 

Aktorit 66-vjeçar më prejardhje shqiptare, Jim Belushi, i është bërë dhuratë një fermë prej 37 hektarësh pas vdekjes së një miku të ngushtë, por ai nuk e kishte pasur idenë çfarë të mbjellë në këtë tokë, deri në momentin që shteti i Oregonit e legalizoi kanabisin.

Në një intervistë të fundit për emisionin e Mario Lopezit, Belushi tha: “E kam një pronë të vogël në jug të Oregonit që dikur i takonte një mikes sime. Meqë unë jam aktor dhe profesioni im është që thjeshtë t’i mësoj përmendësh rreshtat e shkruar nga të tjerët, nuk e dija çfarë të bëja me këtë fermë. Nuk kisha ide çfarë duhet të mbillja apo kultivoja atje. Por, në të njëjtin vit që unë u bëra me fermë, kanabisi u legalizua në shtetin e Oregonit dhe kështu edhe u shndërrua në produktin e ri agrar të Oregonit.”