Showbiz

Janë publikuar pamjet e para të filmit të ardhshëm “The Batman”

Janë publikuar pamjet e para të filmit të ardhshëm “The Batman”
Foto: Getty Images

Është publikuar traileri i filmit të ardhshëm të regjisorit Matt Reeves, “The Batman”.

Revees i lansoi sekuencat e para të filmit të shumëpritur i cili në rolin protagonist e sjellë aktorin, Robert Pattinson, dhe e ndau trailerin 2 minuta e gjysmë me publikun e gjerë, duke e postuar atë në faqen e tij zyrtare në Twitter.