Showbiz

Para debutimit në Broadway, muzikali “Diana” do të transmetohet në “Netflix”

Para debutimit në Broadway, muzikali “Diana” do të transmetohet në “Netflix”

Muzikali “Diana” do të transmetohet në “Netflix”, duke filluar nga viti i ardhshëm, para se ta ketë debutimin zyrtar në Broadway.

Ky është një veprim i pashembullt në industrinë e filmit dhe argëtimit, i cili është goditur rëndë nga pandemia e koronavirusit.