Showbiz

Muzikali i bujshëm për “djelmoshat vallëzues” nxit zemërim në Afganistan

Muzikali i bujshëm për “djelmoshat vallëzues” nxit zemërim në Afganistan

Kur bëhet fjalë për teatrin dhe prodhimin e filmave në Perëndim, portretizimet e Afganistanit rëndom nuk shkojnë përtej “grave me ferexhe të kaltra” dhe “burrave që bartin kallashnikovë”.

Por më 2017-n, dy amerikanë provuan diçka më jokonvencionale.